fbpx
Find os her

I den italienske serie A er de i gang med at finde de to finalister. Dette års finale kan ende med dansk deltagelse, hvis Shavon Shields og hans hold, Dolomiti Energia Trento, kan bygge videre på fredagens overraskende sejr på 80-78 ude over topholdet Venezia.

Shields hold Dolomiti Energia Trento endte grundspillet på femtepladsen, men slog i kvartfinalerne Bakken Bears overmænd i Europe Cup’en, fjerdeseedede Scandone Avellino ud. Fredag aften vendte holdet hjemmebanefordelen ved at slå grundspillets førsteplads Umana Venezia på udebane.

Shavon Shields var sit holds ubestridte profil, da han scorede intet mindre end 27 point – mere end dobbelt så meget som næste holdkammerat i rækken. Derudover blev det til fire rebounds og en enkelt assist.

Gennem hele sæsonen har Shields været fast mand i Italien, hvor han er den spiller med flest spillede minutter (27.7 minutter), næstflest point (13.2) og 3.8 rebounds i snit for Dolomiti Energia Trento.

Shavon Shields skiftede sidste sommer fra tyske Fraport Skyliners til Dolomiti Energia Trento.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Internationalt