fbpx
Connect with us

Baskonia

Shavon Shields og Baskonia knækkede Barcelona

Baskonia sendte for alvor spænding tilbage i toppen af Liga Endesa med sejren ude over Barcelona.

Foto: Arkivfoto

Baskonia tog en stor skalp, da de på udebane slog Barcelona med 82-74. Dermed er stillingen nu helt lige i toppen af rækken, hvor både Barcelona og Real Madrid har 23 sejre, mens sejren har bragt Baskonia inden for rækkevidde af topholdene med 22 sejre og fem kampe igen.

Første halvleg var en lige affære. Ingen af holdene kunne for alvor lægge afstand til hinanden, og Barcelona vandt de to første perioder med et point i hver periode. Efter pausen kom gæsterne flyvende ud. Barcelona havde en anelse sværere ved at score, og med periodesejre på otte og seks point fik Baskonia en vigtig sejr.

Hjemmeholdets Adam Hanga blev topscorer med 19 point, mens Shavon Shields og holdkammeraten Tornike Shengelia begge scorede 18 point. Shields skød flotte 5/8 fra feltet og 2/4 fra distancen. Det blev også til otte rebounds og en assist fra den danske landsholdsspiller.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Baskonia