fbpx
Find os her

Det er ikke hos alle at navnet Shavon Shields ringer en klokke, men ikke desto mindre er danskeren med det amerikansk-klingende navn på vej til en af de helt store bedrifter i europæisk basket.

Mandag aften spillede hans italienske hold Dolomiti Trento fjerde finalekamp mod Armani Milano. Milano førte serien 2-1 inden aftenens kamp, men med en kneben sejr på 77-74 udlignede Trento finaleserien, der spilles i en serie af bedst ud af 7.

På vejen mod finalen har Trento, der endte på femtepladsen i grundspillet, både slået fjerdeseedede Scandone Avellino og førsteseedede Umana Venezia ud i henholdsvis kvart- og semifinalen.

I mandagens kamp brillerede Shavon Shields med hele 31 point blandt andet ved at være 11/13 i feltet. Derudover tog han 8 rebounds, lavede tre assist og et steal. Næstmest scorende i kampen var holdkammeraten Dustin Hogue og modstandernes Andrew Goudelock med hver 14 point.

Kamp 5 spilles onsdag den 13. juni i Milano.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Internationalt