fbpx
Connect with us

Internationalt

Real Madrid sender Lundberg på sommerferie

Sæsonen sluttede søndag for Iffe Lundberg og Baxi Manresa, der måtte se sig slået af Real Madrid over to kampe i ottendelsfinalen i Liga ACB.

Arkivfoto: Albert Martin

Der skulle på forhånd et mirakel til, hvis Baxi Manresa skulle slå mastodonten Real Madrid ud af slutspillet i Liga ACB i ottendelsfinalen, men en plads i slutspillet for oprykkerne fra Manresa var på forhånd nok til at gøre sæsonen mere end godkendt.

Første kamp i Madrid endte med et nederlag på 98-75, hvor den danske landsholdsstjerne Iffe Lundberg scorede otte point, hentede to rebounds, uddelte seks assists og stjal tre bolde. Manresa skulle derfor få lavet om på flere ting fra første kamp, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om en sejr på hjemmebane.

Real Madrid viste sig dog igen for stærke, og hovedstadsklubben fik en sejr på 73-88 i catalanske Manresa. Iffe Lundberg fik små 29 minutter på banen i anden kamp, hvor han noterede sig for ni point, to rebounds, syv assists og to steals.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

More in Internationalt