fbpx
Connect with us

Internationalt

Real Madrid gjorde kort proces

Barcelona var godt med i tre ud af fire kampe, men i sidste ende var Real Madrid bedst i finaleserien.

Foto: Arkivfoto

En skuffende sæson i EuroLeague for både Real Madrid og FC Barcelona skulle rettes op på i den spanske ligafinale. Fredagens kamp endte med en udesejr til Real Madrid på 74-68 og en samlet finaleserie på 3-1. Det er det andet mesterskab i træk og 35. i alt for Kongeklubben. 

Real Madrid vandt første kamp overlegent med 20 point, 87-67. Herefter kom Barcelona langt bedre med i serien, hvor en meget sen trepointsscoring efter en brændt straffekast og en offensiv rebound sendte Real Madrid på 2-0. Barcelona vandt tredje finale lige så knebent med 78-77, inden aftenens kamp afgjorde det spanske mesterskab.

Kampen var langt henad vejen lige med smalle periodesejre. Gæsterne vandt tre ud af fire og fik den samlede sejr. Hjemmeholdets Kevin Pangos blev topscorer med 16 point, mens Facundo Campazzo, der var en en af fem Madrid-spillere med et tocifret antal point, scorede flestfor gæsterne med 15 point. Walter Tavares var eneste spiller med en double-double (13r/10p).

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Internationalt