fbpx
Connect with us

Det har været en noget så utraditionel og kaotisk tid for græske Panathinaikos i denne sæson. Den kontroversielle ejer, Dimitris Giannakopoulos, har været en del i mediernes søgelys, efter han truede med at trække holdet fra fremtidig deltagelse i EuroLeague for i stedet at blive en del af FIBA’s Champions League turnering.

Søndag aften kunne klubben dog lægge kaos-tilstandende bag sig for en tid, da de med en sejr på 84-70 sikrede sig det græske mesterskab, med en samlet sejr på 3-2 i den græske finaleserie.

Panathinaikos havde ikke tabt én eneste kamp i grundspillet, så de var favoritter til at tage titlen. Man kan dog aldrig afskrive Spanoulis og Olympiacos, der senest vandt mesterskabet tilbage i 2016.

Stærk tredje periode sikrede sejren og mesterskabet

Begge hold havde svært ved at få gang i scoringerne i første periode, der endte med stillingen 14-15 til gæsterne.

Olympiacos havde ved pausen fået bragt sig i front med 4 point, men med en periode-sejr på 14 point i tredje periode, kunne Panathinaikos bringe sig tilstrækkeligt langt foran. Den føring fik gæsterne ikke hentet.

Mike James fra Panathinaikos, blev mest scorende med 18 point, mens Chris Singleton var et enkelt point fra en double-double med 9 point og 17 rebounds.

Mest scorende for Olympiacos var Jamel McLean med 16 point, mens veteranen Vassilis Spanoulis, der tilbage i 2010 lavede det forbudte skifte fra Panathinaikos til Olympiacos, scorede 11 point, tog 3 rebounds og lavede 3 assist.

Panathinaikos har med titlen i år sikret sig mesterskabet i 16 ud af de seneste 20 sæsoner, og dette er klubbens 36. græske titel i den græske liga.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Internationalt