fbpx
Connect with us

Internationalt

Manresa vandt første “finalekamp”

Manresa tog et kæmpe skridt mod slutspillet med sejren over Fuenlabrada.

Foto: Arkivfoto

Det var med nerverne uden på tøjet, at BAXI Manresa lørdag aften tog imod Montakit Fuenlabrada. Kampen var en af to “finaler” i de sidste to spillerunder, og en sejr var nødvendig, hvis chancen for at komme i slutspillet fortsat skulle være til stede. Samtidig skulle Iffe Lundberg og holdkammeraterne håbe på, at Tenerife kunne smide kampen hjemme mod Unicaja.

Manresa havde inden kampen selv bragt sig i en svær position med fire nederlag på stribe, men kampen mod Fuenlabrada blev taget seriøst fra start, og Manresa vandt den første af to vanvittigt vigtige kampe med 86-77. Derudover tabte Tenerife kampen mod Unicaja med 85-92, og Manresa er tilbage på den slutspilsgivende ottendeplads inden sidste runde. Her møde Manresa Zaragoza, som de ligeledes kæmper med i kampen om slutspilspladserne, mens Tenerife skal møde Fuenlabrada på udebane.

Allerede efter første periode var Manresa godt på vej mod den vigtige sejr med et forspring på hele 14 point. I basket kan tingene gå stærkt, men selvom gæsterne vandt anden periode, så var der stadig 12 point mellem de to hold ved pausen. Det forspring blev udbygget til 15 inden sidste periode, og så betød det ikke noget, at gæsterne også vandt sidste periode, denne gang med seks point.

Cady Lalanne fra Manresa blev topscorer med 23 point. Iffe Lundberg havde en mindre god kamp i forhold til at ramme sine skud. Ti point blev det til med skudprocenter på 25, 38 og 17 fra straffelinjen, feltet og trepointslinjen. Det blev dog også til fem rebounds og syv assist.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Internationalt