fbpx
Connect with us

EuroLeague

Maccabi trækker beslutning i land om oprettelse af to hold

Maccabi Tel Aviv har trukket beslutningen tilbage om at skabe to hold for den kommende sæson.

Foto: Maccabi Twitter

Den israelske, og ikke mindst europæiske gigant Maccabi Tel Aviv, har valgt ikke at oprette to hold for den kommende sæson.

På grund af udlændinge reglerne i den israleske liga, var det længe på tale at Maccabi Tel Aviv ville oprette to hold for den kommende sæson. Et hold med en spillertrup til den israelske liga, og et hold og en spillertrup til EuroLeague.

Holdet gik sågar også ud med en officiel udmelding og beslutning omkring emnet for få måneder siden, men denne er nu trukket tilbage.

Siden Maccabi Tel Aviv kom ud med den første udmelding har ligaen været i debat med både Maccabi Tel Aviv men også de resterende klubber i den israelske liga om en eventuel ændring og lempelser omkring antallet af udlændinge i ligaen, i de kommende sæsoner.

Havde Maccabi Tel Aviv valgt at oprette to hold den kommende sæson, havde vi højest sandsynligt have set en dansker i den gule trøje, eftersom klubben var interesserede i danske Chanan Colman. Du kan læse mere om dette ved at klikke her.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in EuroLeague