fbpx
Find os her

Iffe Lundberg, der i sommers skiftede Horsens IC ud med spanske ICL Manresa i den næstbedste, spanske række LEB-Gold, kæmpede sig fredag aften frem til finalen i playoff-spillet. De slog Palencia med cifrene 83-76.

Manresa, der blev 3’er i grundspillet, stod med tre matchbolde inden aftenens kamp, da de havde slået Palencia i de første to kampe. Palencia endte som nummer 7 i grundspillet og stod for kvartfinalernes største overraskelse, da de slog fjerdeseedede Oviedo.

Manresa skulle dog vise sig at være en for stor mundfuld, da de spillede sig sikkert i finalen med 3-0.

Iffe Lundberg gjorde ikke det store væsen af sig i kamp 3 med blot 5 point, men har generelt gjort en god figur for sit spanske mandskab. Han snitter 11.3 point, hvilket er tredjeflest i klubben, og han er den spiller, der spiller flest minutter med 26.7 minutter i snit.

I finalen skal Manresa møde vinderen af serien mellem andenseedede Prat og femteseedede Melilla. Her er Melilla overraskende er foran 2-1, ligeledes efter en sejr fredag aften.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Internationalt