fbpx
Find os her

Næsten uden undtagelse, har basketverdenen snakket om denne unge mand, og det er med god grund! VidunderbarnetLuka Dončić, bliver ved med at imponere!

Ikke kun i EuroLeague imponerer han. Her var han instrumental i holdets indsats for at få kæmpet sig til en plads i årets playoffs, og ikke mindst da de kæmpede sig til en plads ved Final Four. Som om det ikke var nok, så blev han for andet år kåret til årets Rising Star i EuroLeague, og ind på All EuroLeague holdet.

Om den unge slovenske megastjerne tager sine talenter over atlanten i det kommende år, det kan vi stadig kun gisne om, men nu har han ihvertfald sat sit præg på den spanske liga!

Det gjorde han, da han i aftes førte sit hold til en pligtsejr over ACB-ligaens bundprop, Real Betis. Det var dog ikke sejren der cementerede Luka Dončić storhed.

På blot 22 minutter og 34 sekunder fik stortalentet skrevet sig ind i historiebøgerene, da han blev den yngste spiller i ACB-ligaen’s historie, til at opnå en triple-double. Det gjorde han med en perfekt aften fra gulvet, hvilket resulterede i 17 point, 10 rebounds og 10 assists til den.

Sidste gang en spiller leverede en triple-double i ACB-ligaen, var helt tilbage i 2007, altså for 11 år siden. Her var det den nuværende Iberostar Tenerife profil, Fran Vazquez, der den gang spillede for Barcelona, som var leverandør. Det gjorde han med imponerende 11 point, 10 rebounds og 12 blocks.

I en så hård liga som ACB, så viser det, endnu engang, hvor god Luka Dončić faktisk er!

Mere fra EuroLeague