fbpx
Find os her

Larry Brown stoppede som træner i NBA i 2010, hos Charlotte Bobcats. Fra 2012 til 2016 har Brown været træner for SMU Mustangs i Dallas, Texas. Den 8. juli 2016 trak han sig tilbage som cheftræner, men nu gør han altså comeback.

Den tidligere serbiske Hørsholm 79ers træner, Nemanja Jovanovic, har de seneste par år nydt selskab af den amerikanske Hall of Fame-træner Larry Brown som kollega. Nu er amerikaneren dog på vej til Europa.

Rygterne har svirret længe, og i dag blev det officielt. Den italienske klub Fiat Torino, kunne her til eftermiddag afsløre at Larry Brown bliver den nye cheftræner for sæsonen.

Den 77-årige træner som kom i Naismith Memorial Basketball Hall of Fame i 2002, har vundet både NBA og NCAA. NBA vandt han med Detroit Pistons i 2004, og NCAA med Kansas Jayhawks i 1988.

Han har i løbet af karrieren også vundet guld ved de olympiske lege både som træner (1964) og assistenttræner (2000), samt en bronzemedalje i 2004.

Fiat Torino sluttede denne sæson af med 13 sejre og 17 nederlag, på en 11. plads i den bedste italienske række. Det er endnu uvist om italianerne skal spille i EuroCup i næste sæson, eller i Basketball Champions League.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra Internationalt