Find os her

Lørdag eftermiddag mødtes Fullcourts Aske Strandbygaard og Christian Finnø med den danske landsholdsspiller Jonas Zohore på Replenish på Amager for at interview ham om den turbulente sæson.

Zohore skiftede forinden sæsonen til Serie A2-klubben Bergamo Basket i det nordlige Italien, og selvom det personligt blev til en fin sæson med et snit på små 13 point og 6,5 rebounds per kamp i en ekstremt konkurrencedygtig række, så har sæsonen alligevel været lidt af en rutsjebanetur.

Den 20. januar spillede Jonas Zohore sin sidste kamp for den italienske klub – og det blev til en flot afsked. Den danske landsholdsspiller spillede således 33 minutter som startende center, hvor han scorede 19 point og greb fem rebounds.

En lille uge senere fik han at vide, at klubben ikke længere ville satse på den store dansker.

Lyt også til snakken med Zohore via Soundcloud og senere også på iTunes.

Aske er redaktør på Basketligaen, og han har været en del af Fullcourt siden 2014. Aske kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde ham i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn. Aske er desuden stor fan af Los Angeles Lakers.

Mere fra Internationalt