fbpx
Find os her

Internationalt

Jonas Zohore bliver i Ungarn

Efter bruddet med ungarske Kormend har Jonas Zohore skrevet under med ny ungarsk klub.

Landsholdsspilleren Jonas Zohore fik ophævet sin kontrakt med Kormend, men har nu fundet sig en ny arbejdsgiver. Zohore har valgt at blive i ungarsk basket, hvor bundholdet TF Budapest får glæden af den 210 centimeter høje center resten af sæsonen.

Zohore nåede at spille tre kamp for Kormend, inden klubben valgte at ophæve hans kontrakt med begrundelsen, at han ikke passede ind i den spillerprofil, de havde brug for. En begrundelse hovedpersonen selv naturligvis ikke var enig i.

Centerspilleren var allerede lørdag i aktion for sit nye hold. Her blev det til en øretæve på 53-85 mod det absolutte tophold PVSK Veolia. Jonas Zohore leverede en fin præstation med 15 point, seks rebounds og hele syv steals på 30 minutter.

Jonas Zohore skal være med til at spille TF Budapest væk fra den absolutte sidsteplads. Klubben har tabt alle sine seks første kampe.

 

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Annonce
Annonce
Annonce

Mere fra Internationalt