fbpx
Connect with us

Internationalt

Iffe Lundberg sejrede over Barcelona og reflekterer over årets sæson

Tenerife nedsablede Barcelonas ubesejrede stime i gruppe ACB af årets play-offs i en sand gyser. Vi tog efterfølgende en snak med Iffe lundberg om årets sæson

Efter en lige start begyndte Tenerife at trække fra i slutningen af første periode til cifrene 17-25. Barca kæmpede sig tilbage i kampen således tredje periode sluttede helt lige ved stillingen 61-61.

I fjerde periode tog catalanerne føringen (83-82), men Iffe lundberg ville det anderledes. Han bragte Tenerife tilbage i førersædet med otte sekunder igen. Barca generobrede føringen på den efterfølgende possession, men Tenerifes Fran Guerra forcerede en fejl i de døende sekunder. Spanieren ramte begge sine straffekast, og Tenerife leverede dermed Barca en overraskende lussing på 86-87.

Iffe Lundberg afrunder kampen og sæsonen  

Vi spurgte den danske combo-guard, hvorfor Tenerife tog en uventet sejr over Barcelona.

 – Vi spillede uden noget pres på vores skuldre. Kampen betød “teknisk” set ikke noget for nogen af parterne, så fra vores side af ville vi bare gerne forsøge at afslutte playoffs på en positiv måde. Vi spillede “frit”, og nød bare at spille basketball.

Danskeren er desuden overordnet tilfreds med måden hans hold har præsteret over sæsonen.

– Jeg synes, at vi overordnet set har spillet en rigtig god sæson. Vi blev nummer 4 i den regulære sæson, vi ender nok i top 8-9 når playoffs er færdigt, vi vandt Intercontinental Cup, top i 8 BCL (indtil videre), og sluttede af med to sejre i træk over et EuroCup hold, og et Euroleague hold. Det er klart, at der har været opture og nedture, men jeg synes at vi spillet en rigtig god sæson.

Til spørgsmålet om hvad Lundbergs planer for næste sæson er, svarede han:

– Det eneste jeg vil sige er, at jeg stadig er på kontrakt for næste sæson.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Internationalt