fbpx
Find os her

Hjemmeholdet som blev anført af Iffe Lundberg, kom bedst planmæssigt bedst fra start. Efter de første ti minutter førte topholdet med 25-17.

Manrese havde inden kampen blot tabt to ud af holdets 11 kampe, så det var noget overraskende, at Jonathan Gilling og Coruna kom tilbage i kampen.

Anden periode endte 12-16 til gæsterne, som derfor fik hentet en smule ind på forspringet før pausen. Coruna fortsatte efter pausen, hvor de endnu engang hev fire point ind på Manrese, til en stilling på 51-51 inden de sidste ti minutter.

Mens Gabriel Iffe Lundberg havde god succes fra toeren, med 4/5 ramte, så gav treeren ham lidt større problemer med 0/6. Gilling derimod havde bedre succes fra distancen, da han satte 3/6 forsøg nettet bag treeren. Gilling ramte pudsigt nok ingen toeren i kampen.

I kampens sidste periode kom der i den grad fart over feltet, hvilket endte ud til Corunas fordel. 24-30 endte sidste periode, og det var derfor Gilling og co. der kunne hive armende i vejret til en tiltrængt sejr. Det var blot holdets fjerde sejr i sæsonen.

Gabriel Iffe Lundberg endte på 13 point, 4 rebounds, 1 assist og 1 steal.

Jonathan Gilling endte på 12 point, 4 rebounds og 2 assist.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Internationalt