evn-dk
Fullcourt
18. mar 2017 - 23:59

De forsvarende mestre er ude af March Madness

For mange basket-fans er marts månede en speciel måned, den regulære NBA-sæson går ind i sin afgørende fase, Basketligaens slutspil starter, og måske vigtigst af alt, March Madness.

March Madness er betegnelse for den turnering, hvor det bedste amerikanske college-hold skal findes, og sidste år var det noget overraskende Villanova der vandt finalen. Nu er dette års March Madness slut for de forsvarende mestre, efter et nederlag til Wisconsin i blot anden runde.

Villanova, der blandt andet har opfostret Kyle Lowry og Randy Foye, må nu se sig selv som færdige i dette års turnering efter at kampen endte 64-62 i Wisconsin-favør.

Wisconsin derimod kan se dem selv ridende på en fantastisk March Madness-bølge, efter denne sejr kan de nu se dem selv blandt de sidste 16 hold i dette års turnering. Hvilket er fjerde gang i streg de gør dette. Hvem de skal møde nu, er endnu uvist, da kampen mellem UVA og Florida endnu ikke er blevet spillet.

De forsvarende mestre havde ellers muligheden for at udligne til 64-64, men da Josh Hart fra Villanova blev blokeret i de døende sekunder, måtte cheftræner, Jay Wright se sig selv gå på tidlig sommerferie. Hart skulle angiveligt være klar til dette års NBA Draft.

Foto: Anthony Langley – Flickr

-

Seneste nyheder