fbpx
Connect with us

EuroLeague

Fenerbahce tilknytter Lakers-spiller

Den tyrkiske mesterklub Fenerbahce har forstærket holdet med Los Angeles Lakers-spilleren Tyler Ennis.

Foto: Youtube

Det er ikke første gang, Fenerbahce har haft held med at lokke NBA-spillere til Istanbul. For blot få uger siden kunne klubben præsentere San Antonio Spurs-spilleren Joffrey Lauvergne, og nu har klubben offentliggjort, at de har hentet den canadiske guard Tyler Ennis, der kommer til fra Los Angeles Lakers.

Den 23-årige guard blev løst fra sin kontrakt for tre uger siden, men skulle altså ikke gå kontraktløs ret længe. Ennis var i sin college-tid gennem Syracuse University, der er et af de større universiter i NCAA Division I, og blev efterfølgende draftet af Phoenix Suns i 2014. Tyler Ennis blev draftet som nummer 18, men har aldrig for alvor slået igennem i NBA.

I Phoenix blev det til blot 8 kampe, inden karrieren tog ham forbi Milwaukee Bucks (46 kampe), Houston Rockets (31 kampe) og senest altså LA Lakers (76 kampe). Hos Lakers blev det til 7.7 point, 1.2 rebound og 2.4 assist i 2016/17-sæsonen, mens det i 2017/18-sæsonen blev til 4.1 point, 1.8 rebound og 1.9 assist.

Nu skal Tyler Ennis for alvor prøve at skyde gang i karrieren, hvor Fenerbahce så afgjort kan være det rigtige skridt på vejen. Tjekkiske Jan Vesely, der tidligere har spillet for Washington Wizards, skal i gang med sin femte sæson hos Fenerbahce, mens Fenerbahce har været et godt springbræt for Brad Wanamaker og Bogdan Bogdanovic, der begge har fundet vej til NBA hos henholdsvis Boston Celtics og Sacramento Kings.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in EuroLeague