fbpx
Find os her

At floppe i basketball er et ganske ‘almindelig’ scenarie – Ihvertfald når vi taler om spillere.

Det er ikke hver dag man ser en dommer floppe, men dette var hvad der skete i den bedste tjekkiske liga hvor slutspillet er godt igang.

Det andet opgør i kvartfinaleserien mellem Opava og Olomoucko i den tjekkiske NBL-liga, gik noget så dramatisk for sig og sluttede i det ottende minut i fjerde periode.

Her blev Darko Čohadarević idømt en usportslig fejl, hvorefter dommer Stanislav Kucera gik ind foran spilleren ansigt til ansigt.

Det er uvidst hvad spilleren har sagt til dommerne, men de efterfølgende billeder viser en noget teatralsk fald af den tjekkiske dommer.

Čohadarević blev efterfølgende smidt ud af opgøret, og hans hold blev idømt et skrivebordsnederlag på 20-0. Opava er nu bagud 2-0 i kvartfinaleserien. Du kan se hændelsen herunder i videoen.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra Internationalt