fbpx
Find os her

Internationalt

Danskerne i Spanien havde en sejrrig runde

De danske spillere havde en rigtig god spillerunde i det spanske.

Med sommerens store tilgang af danskere i det spanske, har det skabt en stor interesse for de spanske rækker. I weekendens runde var der næsten fuld gevinst for de danske spilleres hold.

LEB Gold
Kevin Larsen og Bilbao tog hjemme imod Valladolid. Her blev det til en sikker sejr på 99-83. Larsen scorede 16 point, hvilket var næst flest for Bilbao. Samtidig tog han fire rebounds, lavede en assist, et steal og et block.

Jonathan Gillings hold Melilla vandt i endnu mere overlegen stil. Her kunne man sende Tau Castell hjem med et nederlag på 97-68. Gilling scorede fem point, tog to rebouns og lavede en assist.

Efter seks runder er Bilbao på en delt førsteplads, mens Melilla med én sejr mindre end Bilbao indtager sjettepladsen.

LEB Silver
Den tidligere Hørsholm-anfører, Frederik H. Nielsen, var med i en decideret afklapsning, da hans hold Real Murcia på udebane slog bundholdet La Roda med 104-66.

Frederik H. N. scorede i kampen otte point, lavede fem assist og et steal. Derudover bidrog de to tidligere Hørsholm-kammerater, Connor Beranek og Tosin Mehinti med henholdsvis 12 og 10 point.

Zarko Jukic var i aktion for sit hold Albacete, og opnåede som eneste dansker at indkassere et nederlag. På hjemmebane måtte Albacete se gæsterne L’Hospitalet rejse hjem med en sejr på 88-77. Zarko Jukic spillede 28 minutter, scorede seks point, tog tre rebounds, lavede to assist og et steal.

Real Murcia topper østrækken efter seks runder, mens Albacete må nøjes med en foreløbig niendeplads.

EBA
For Casvi i den fjerdebedste række havde Emil Hjort en brandkamp. Her scorede han på 36 minutter 22 point i sejren på 78-74 mod Liceo Frances.

Også Sebastian Dalsgaard var med i kampen. Han fik 29 minutter, scorede otte point, lavede seks assist, tog fire rebounds og lavede et block.

For Tenerifes andethold var både Sami Eleraky og Mads Bonde i aktion. I sejren på 101-80 mod Gran Canarias andethold spillede Sami Eleraky 33 minutter, mens det blev til 29 minutter for Bonde.

Eleraky scorede 19 point, hvilket var flest for Tenerife. Derudover tog hans 13 rebounds og lavede et enkelt block. Mads Bonde scorede 14 point, lavede fem assist, tog tre rebounds og lavede ligeledes et block.

Begge hold er placeret i pulje B. Her ligger Tenerife på en syvendeplads, mens Casvi er at finde lidt længere nede på ellevtepladsen.

 

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Internationalt