evn-dk
Fullcourt
10. jun 2018 - 20:46

CSKA Moscow vandt VTB-ligaen for syvende gang i træk

For syvene gang i træk løftede CSKA Moscow trofæet i VTB-Ligaen, da de her til aften slog BC Khimki i finalen med resultatet 95-84.

Foto: VTB-League
CSKA Moscow blev her til aften kåret som mestre af den regionale VTB-Ligaen, efter at de slog BC Khimki med 95-84 i finalen.

Efter en skuffende indsats ved Final Four i EuroLeague, hvor CSKA tabte i semifinalen til Real Madrid, løftede russerne moralen og vandt VTB-Ligaen. Dette gjorde de for syvende gang i træk, hvilket er deres niende titel i alt i turneringen.

Turneringens MVP i denne sæson, Nando De Colo, leverede en stor præstation med sine 18 point og 7 assists i finalen. Spanske Sergio Rodriguez, som blev kåret til Final Four MVP, stod for 16 point og 8 assists, imens Cory Higgins sluttede af som topscorer med 20 point for CSKA.

For Khimki blev Alexey Shved topscorer med 21 point, efterfulgt af Malcolm Thomas med 17 point, og Tyler Honeycutt og Anthony Gill med 11 point.

På trods af nederlaget til CSKA Moscow, så har BC Khimki anført af Alexey Shved, med deres plads i VTB-finalen sikret sig endnu en sæson i europas bedste klubturnering, EuroLeague, til næste sæson.

Tidligere i dag slog Zenit St. Petersbourg rivalerne UNICS Kazan med resultatet 79-93 i kampen om tredjepladsen, efter en fantastisk præstation af Kyle Kuric med sine 29 point.

-

Seneste nyheder

Assign a menu in the Left Menu options.