fbpx
Find os her
CSKA Moscow blev her til aften kåret som mestre af den regionale VTB-Ligaen, efter at de slog BC Khimki med 95-84 i finalen.

Efter en skuffende indsats ved Final Four i EuroLeague, hvor CSKA tabte i semifinalen til Real Madrid, løftede russerne moralen og vandt VTB-Ligaen. Dette gjorde de for syvende gang i træk, hvilket er deres niende titel i alt i turneringen.

Turneringens MVP i denne sæson, Nando De Colo, leverede en stor præstation med sine 18 point og 7 assists i finalen. Spanske Sergio Rodriguez, som blev kåret til Final Four MVP, stod for 16 point og 8 assists, imens Cory Higgins sluttede af som topscorer med 20 point for CSKA.

For Khimki blev Alexey Shved topscorer med 21 point, efterfulgt af Malcolm Thomas med 17 point, og Tyler Honeycutt og Anthony Gill med 11 point.

På trods af nederlaget til CSKA Moscow, så har BC Khimki anført af Alexey Shved, med deres plads i VTB-finalen sikret sig endnu en sæson i europas bedste klubturnering, EuroLeague, til næste sæson.

Tidligere i dag slog Zenit St. Petersbourg rivalerne UNICS Kazan med resultatet 79-93 i kampen om tredjepladsen, efter en fantastisk præstation af Kyle Kuric med sine 29 point.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra Internationalt