evn-dk
Fullcourt
12. jun 2018 - 8:49

Crvena Zvezda gjorde kort proces i Serbien

Efter skuffelsen i ABA-ligaen, hvor det blev til nederlag i finaleserien, kunne Røde Stjerne genrejse sig i den serbiske liga, hvor rivalerne fra Beograd blev sendt hjem med et samlet nederlag på 3-0.

De forskellige europæiske turneringer er så småt ved at udnævne mestrene, og mandag aften kunne Crvena Zvezda, eller Røde Stjerne Beograd, lade sig hylde sig som mestre i den serbiske KLS-liga, da holdet med en sejr på cifrene 97-88 gjorde kort proces mod FMP Beograd og vandt serien 3-0.

Crvena Zvezda har ikke mødt meget modstand i kvart- og semifinalerne, der begge blev vundet med 2-0, og det blev der ikke ændret på i finaleserien.

FMP bed fra sig, men de kunne ikke overkomme stærke præstationer fra blandt andet Alen Omić og Filip Čović, der hver bidrog i sejren med en double-double på henholdsvis 20 point/11 rebounds og 13 point/10 assist.

Det er fjerde år i træk, at Crvena Zvezda kan lade sig hylde som landets stærkeste basketballhold. I ABA League, der giver adgang til EuroLeague, gik det dog knap så godt for serberne, der må undvære europas bedste klubturnering til næste sæson. Læs mere om dette ved at klikke her.

-

Seneste nyheder

Assign a menu in the Left Menu options.