fbpx
Connect with us

De forskellige europæiske turneringer er så småt ved at udnævne mestrene, og mandag aften kunne Crvena Zvezda, eller Røde Stjerne Beograd, lade sig hylde sig som mestre i den serbiske KLS-liga, da holdet med en sejr på cifrene 97-88 gjorde kort proces mod FMP Beograd og vandt serien 3-0.

Crvena Zvezda har ikke mødt meget modstand i kvart- og semifinalerne, der begge blev vundet med 2-0, og det blev der ikke ændret på i finaleserien.

FMP bed fra sig, men de kunne ikke overkomme stærke præstationer fra blandt andet Alen Omić og Filip Čović, der hver bidrog i sejren med en double-double på henholdsvis 20 point/11 rebounds og 13 point/10 assist.

Det er fjerde år i træk, at Crvena Zvezda kan lade sig hylde som landets stærkeste basketballhold. I ABA League, der giver adgang til EuroLeague, gik det dog knap så godt for serberne, der må undvære europas bedste klubturnering til næste sæson. Læs mere om dette ved at klikke her.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Crvena Zvezda