evn-dk
Fullcourt
12. jun 2018 - 8:03

Colman og Hapoel Holon videre i Final Four

Danske Chanan Colman spillede sig mandag aften, sammen med sit israelske hold Hapoel Holon, videre i den israelske Final Four-turnering.

Foto: BasketballCL.com

Danske Chanan Colman og hans holdkammerater i Hapoel Holon kunne mandag aften lade sig hylde af hjemmepublikummet  efter at have spillet sig i finalen i den israelske Final Four-turnering. Her mødes holdene blot én gang i semifinalen og én gang i finalen.

Hapoel Holon, der endte på andenpladsen i grundspillet, mødte på hjemmebane de regerende mestre, Hapoel Jerusalem, der endte på tredjepladsen i grundspillet. Det blev en tæt kamp, som Hapoel Holon kunne trække sig sejrrigt ud af med cifrene 80-76.

Chanan Colman fik 11 minutter i kampen, hvor det blev til 3 point og en enkelt assist. Hapoel Holons helt store profiler i kampen var Tu Holloway og Jordan Hamiton med henholdsvis 27 og 24 point i kampen. Hamilton formåede samtidig at producere en double-double, da han også tog 10 rebounds.

I finalen skal Hapoel Holon møde førsteseedede Maccabi Tel-Aviv, der slog rivalerne Hapoel Tel-Aviv stensikkert med cifrene 98-74.

-

Seneste nyheder

Assign a menu in the Left Menu options.