fbpx
Connect with us

Anadolu Efes Istanbul

Anadolu Efes trak det længste strå i tyrkisk drama

Efter to år uden mesterskaber er Anadolu Efes atter tilbage på tronen i tyrkisk basket.

Foto: Arkivfoto

Tyrkiets mest vindende klub, Anadolu Efes Istanbul, er atter tilbage på toppen af tronen, efter at de fredag vandt deres 14. mesterskab med 89-74 over Fenerbahce i kamp syv og en samlet 4-3 sejr.

Serien har været en af europæisk topbaskets mest underholdende serier, hvor hjemmebanefordelen har svinget frem og tilbage. Fenerbahce startede med stjæle den med en sejr på 73-56 på udebane. Efterfølgende vandt Anadolu Efes en vigtig overtidssejr, inden de stjal fordelen tilbage i kamp tre. Herefter bølgede serien frem og tilbage, men med rene hjemmebanesejre kunne Anadolu Efes juble over et tyrkisk mesterskab.

Shane Larkin imponerede endnu engang for Anadolu Efes. I aftenens kamp blev det til 38 point. Det er Larkins højeste antal point i karrieren og det næsthøjeste antal scorede point i en tyrkisk finalekamp (David Rivers scorede 40 point i 2000 i en kamp for Tofas). Efterfølgende blev Larkin udnævnt til MVP.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Anadolu Efes Istanbul