fbpx
Find os her

Guides

Kan nogen stoppe Golden State Warriors?

Golden State Warriors er ubestridt det bedste hold i NBA i øjeblikket. Derfor er det også tvivlsomt, om der er nogen, der kan stoppe dem. Det skulle da lige være skader og intern splid på holdet.

Den 1. Juni 2018 vandt det amerikanske basketballhold Golden State Warriors NBA. Nu ser det ud som, at de kan gøre det endnu en gang ved at vinde igen, når hele ligaen bliver afgjort i juni 2019. Hvis det lykkedes, har de vundet tre gange i træk.

Når to basketballhold møder hinanden, kan det være svært for dig at holde styr på, hvordan holdet egentlig klarer sig i forhold til de andre hold, som de skal møde. Derfor kan det være en god ide for dig at læse mere om basketballbetting hos 888sport. Der kan du for eksempel se de to holds statistikker og dermed få en langt bedre ide om, hvor stor sandsynligheden er for, at de kommer til at vinde kampen.

Stephen Curry er tilbage

Da Golden State Warriors vandt over Cleveland i juni 2018, vandt de også over en af verdens bedste basketballspillere, LeBron James. Således kunne vejen synes banet for, at holdet nemt kunne snuppe sejren endnu en gang, men i efteråret 2018 fik en af holdets vigtigste profiler, Stephen Curry, en skade i lysken. Den forhindrede ham i at spille i hele 11 kampe.

I starten af december 2018 vendte han tilbage til holdet igen, men alt var ikke kun fryd og gammen, da han og Golden State Warriors skulle møde Detroit Pistons. De endte nemlig med at tabe 102 til 111 mod dem på udebane.

Curry udtalte selv efterfølgende, at han ikke havde den rette timing. Der er dog ingen tvivl om, at hans tilbagevenden til holdet vil betyde en kæmpe forskel og gøre det langt nemmere for dem at vinde.

Profiler i skænderi førte til nederlag

Stephen Curry er dog langt fra den eneste profil på Golden State Warriors, der er med til at løfte holdets niveau. Det er Kevin Durant og Draymond Green også. De to har dog ikke altid lige let ved at komme overens, og det kan blive et problem for holdet.

I midten af november endte Golden State Warriors nemlig med at tabe en kamp til Houston, fordi de to profiler var uenige. Skænderiet skyldtes uenighed om, hvordan de to havde spillet ved en tidligere kamp mod Los Angeles Clippers. I de sidste sekunder af kampen undlod Green at aflevere en bold til Durant, og det var det, der havde startet hele skænderiet.

Hvis Golden State Warriors skal gøre sig forhåbninger som at vinde, er det klart, at de to spillere er nødt til at komme bedre overens – og ikke mindst aflevere boldene til hinanden, når der er en mulighed for at score.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Mere fra Guides