fbpx
Connect with us

Guides

Derfor er STANCE de perfekte basketball strømper

For basketball spillere er det super vigtigt, at have det rette udstyr på plads, når de skal enten træne eller spille kamp. En af de vigtigste elementer, er noget så basic som strømperne. Læs her hvorfor det er en religion for basketball spillere.

stance

Man kan som basketball spiller aldrig gå ned på udstyr, og det gælder i særdeleshed heller ikke STANCE strømper, som er en af de mest populære accessories indenfor basketball verdenen.

Der findes et hav af basketball strømper på markedet, herunder også Nike, Adidas osv. Men intet slår i følge kendte basketball spillere STANCE. Kvaliteten på disse strømper er simpelthen fænomenal. Og med deres nyeste skud på stammen, med den såkaldte InfiKNIT og ButterBLEND teknologi, har de skabt nogle geniale produkter.

InfiKNIT er en ny vævning, der gør strømperne nærmest umulige at trevle op. Derfor er STANCE heller ikke bange for at give livstidsgaranti på disse strømper. Krydre man dette med den såkaldte ButterBLEND teknologi, ja så har du faktisk en perfekt strømpe til basketball.

STANCE kvaliteten skal bare prøves

Har du prøvet et par STANCE strømper før, så ved du også at du hver gang åbner din strømpeskuffe i håb om, at du har fået vasket dine ynglingstrømper. Skuffelse er til at få øje på, når du skal proppe dine hårdt prøvede fødder i et par af de tyndslidte tennissokker du købte i dit lokale supermarked. Du ved dem du får 3 par for en 100 kr. af.

Der finde ikke noget værre både som basketball spiller, eller som almindelig privat person, at gå og have fugtige fødder. Både med og uden fodtøj på. Med STANCE strømperne vil du aldrig opleve våde fødder!

Basketball strømper i bedste kvalitet

Den tykke kvalitet sikrer ikke blot en fantastisk svedabsorbering, den giver også din fødder en yderst behagelig følelse ved hvert eneste skridt du tager. Personligt har jeg aldrig selv prøvet at få vabler med et par STANCE sokker på fødderne, simpelthen fordi de sidder så godt på foden, holder din fod tør, og mindste friktionen fra skoen og dine fødder.

Så buttom line, der er ikke noget at diskutere når du skal købe basketball strømper næste gang. Køb et par STANCE strømper, det vil du bestemt ikke blive skuffet over!

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Denne profil bruges til at skrive indlæg fra gæstebloggere, eller til at promovere artikler fra samarbejdspartnere. Indholdet er derfor ikke altid 100% rettet mod basketball.

More in Guides