fbpx
Connect with us

Guides

Basketball kan være vejen til kærligheden

Hvad har basketball og kærlighed dog med hinanden at gøre? Svaret er alt og intet.

Når du står midt på gulvet og skal til at tage hul på en spændende kamp mod ærkerivalerne, så er kærlighed, dating og relationer måske ikke det, der fylder allermest i dit hoved. Du skal om ikke andet være opmærksom på, at basketball kan være vejen til kærligheden. Hvordan dette hænger sammen, skal du nok få svar på, hvis du gør dig den ulejlighed at læse denne lille artikel.

Derfor har en god basketballspiller bedre chancer for at finde kærligheden

De dygtigste basketballspillere dedikerer rigtig meget af deres tid til deres sport. Derfor kan man godt stille spørgsmålstegn ved, om de overhovedet har tid til at have en kæreste. Til dette vil vi sige, at alle har tid til at have en kæreste, hvis bare man prioriterer rigtigt. Prioriterer man derfor at finde tid til kærlighed, så burde det ikke være noget problem.

Som dygtig basketballspiller har man som regel bedre chancer for at gøre sig bemærket hos det modsatte (eller samme) køn end andre. Det skyldes langt hen ad vejen følgende:

  1. Spilleren bliver eksponeret – Den dygtige basketballspiller bliver eksponeret rigtig meget, da interessen for basketball er stor blandt både sportsinteresserede og medier. Dette betyder, at rigtig mange mennesker vil komme til at stifte bekendtskab med dit navn. Nogle af disse interessenter vil måske beundre dig for andet end dine sportslige evner. David Lee er et godt eksempel på dette – han har nemlig vundet den smukke Caroline Wozniackis hjerte. De blev gift i 2019 i Italien.
  2. Spilleren sprudler af selvtillid – At blive anerkendt og hyldet for sine præstationer vil helt naturligt have en god indvirkning på selvtilliden. Derfor er det ikke nogen hemmelighed, at professionelle basketballspillere har bedre selvtillid end de fleste. Dette gælder ikke nødvendigvis alle spillere, men generelt er selvtilliden høj blandt stjernerne, og med god grund.
  3. Spilleren har en god økonomi – Dette er måske en mindre charmerende faktor. Ikke desto mindre vil mange kvinder finde mandlige basketballspillere interessante grundet deres økonomi. Her er der ikke nødvendigvis tale om sugardating, men det er klart, at bejleren i visse tilfælde er mere interesseret i spillerens penge end hans charme og personlighed. Skulle man virkelig være til sugardating, så kan man besøge nogle af de mange sugardating sites, som bl.a. repræsenterer sportsfolk, erhvervsfolk og andre rigmænd.

Selvom de største stjerner bliver eksponeret mere og tjener flere penge end den gennemsnitlige spiller, så skal man ikke nødvendigvis høre til blandt de største stjerner for at finde kærligheden. Alene det at du er dedikeret og passioneret omkring noget vil helt naturligt smitte af på, hvor interessant du vil være i potentielle kæresteres øjne. Af følgende grund skal du ikke være bange for, at din passion brænder igennem. Dette er udelukkende en fordel, når man beskæftiger sig med dating af en eller anden art.

Selvom du har en kæmpe drøm om at finde kærligheden, så skal du ikke forvente, at det sker fra den ene dag til den anden. Der kan gå måneder og år, inden ens livs kærlighed tropper op foran en. Du må dog aldrig være i tvivl om, at der findes en til dig.

Køb dit NBA-gear her

Denne profil bruges til at skrive indlæg fra gæstebloggere, eller til at promovere artikler fra samarbejdspartnere. Indholdet er derfor ikke altid 100% rettet mod basketball.

More in Guides