fbpx
Connect with us

Basketligaen

Falcon tilbage i ligaen

Efter et års fravær er københavnerklubben Falcon tilbage i Danmarks bedste basketballrække. En sejr over BMS i den anden finalekamp i første divisionen, afgjorde nemlig spørgsmålet om hvem af disse to klubber ville rykker op.

Der var lagt op til en spændende kamp i København onsdag aften. Hvis Falcon vandt var de sikret oprykning, så BMS kæmpede med næb og klør for at fremtvinge en 3. kamp, og derved få muligheden for at rykke op til landet bedste række.

BMS havde fremsat et utroligt flot set-up til en finalekamp. En næsten fuld hal, med kampklart publikum, der gjorde hvad de kunne for at heppe på deres hold.

Læs også: Ingen fusion mellem Falcon og SISU i år

Kampen startede som den første finale kamp, Falcon kom hurtigt foran med et par point, anført af 3’ere der regnede i, i første quarter. Falcon var dog ikke så skræmmende, tæt på kurven, da de brændte 4-5 nemme lay-ups i starten af kampen, som kunne have udbygget deres føring.

Som i første kamp kom BMS igen, i 2. quarter, og kom helt tæt og var bagud med 2 point , 3 minutter før halvleg. Hullet blev dog aldrig lukket af BMS og Falcon kom til pause med en 5 point føring på 31-36.

I anden halvleg blev Falcon ved med at udbygge føringen, og BMS kom aldrig tættere på end de 5 point, Falcon vinder 3. quarter med 14-22 og har derved fået en 13 points føring med i 4. quarter. Her kom BMS aldrig igen og Falcon kørte sikkert sejren i hus.

Sejren blev på 55-69 (11-21, 20-15, 14-22, 10-11)

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen