fbpx
Connect with us

Til september skal Europas bedste landshold findes, når Frankrig, Kroatien, Tyskland og Letland er værter for det såkaldte Eurobasket. Det franske hold mener det seriøst i år, hvor hele 7 NBA spillere deltager.

Profilerne på holdet hedder Tony Parker, Boris Diaw, Nicolas Batum, Rudy Gobert og Evan Fornier. En solid starting five, som formentlig vil være favoritter til titlen.

I følge Orlando Magic profilen, Evan Fournier, så er kampene med landsholdet noget helt specielt. Og ikke engang en playoff kamp i NBA kan måle sig med de store kampe i Europa fortæller han.

“Det er ikke så meget antallet af fans der imponere, når vi spiller i Frankrig. Det er mere den specielle atmosfære, fordi du spiller for dit land.” Siger Evan Fournier til Fiba-europe.com og fortsætter:

“Jeg har spillet playoffs i NBA, og det var ikke som i Spanien, da vi spillede mod Spanien i kvartfinalen af sidste års VM. Der var så meget mere spænding og intensitet i luften.”

Hele Frankrigs 16-mands trup ser således ud:

Tony Parker, Boris Diaw (San Antonio Spurs, USA); Thomas Heurtel (Anadolu Efes, TUR); Antoine Diot, (Strasbourg, FRA); Mickaël Gelabale (Limoges, FRA); Nando De Colo (CSKA Moscow, RUS); Fabien Causeur, Kim Tillie (Laboral Kutxa, ESP); Evan Fournier (Orlando Magic, USA); Nicolas Batum (Charlotte Hornets, USA); Charles Kahudi (Le Mans, FRA); Florent Piétrus (Nancy, FRA); Mouhammadou Jaiteh (Nanterre, FRA); Joffrey Lauvergne (Denver Nuggets, USA); Alexis Ajinça (New Orleans Pelicans, USA); Rudy Gobert (Utah Jazz, USA).

Vi vil løbende de næste par uger, langsomt koge op til slutrunden, så følg med her på Fullcourt.dk

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

More in Eurobasket