fbpx
Connect with us

FIBA World Cup

Serbien fortsatte hvor de slap mod Puerto Rico i anden runde

Serbien begyndte anden runde Akkurat som de sluttede første runde. Endnu en knusende sejr, denne gang over Puerto Rico.

Puerto Rico var heller ikke nogen udfordring for det serbiske landshold som fortsætter med at knuse deres modstandere ved VM.

Endnu en kamp og endnu en sejr til serberne. Denne gang 90-47.

Serbien startede som lyn og torden i første periode. Halvvejs inde stod det allerede 15-4 til serberne, som vinder perioden 23-14.

Serbien startede uden holdets største stjerne Jokic, som måtte vige pladsen til Marjanovic, hvilket ikke gjorde den helt store forskel, da den store center stod for 10 point i kampens første ti minutter.

Kampen blev aldrig nogensinde spændende igen, tværtimod skræmmende i forhold til at serberne ikke har mødt stor modstand endnu i turneringen.

Topscorer for Serbien blev Nemanja Bjelica med 18 point, efterfulgt af Marjanovic med 16, Jokic med sin double-double 14 point og 10 rebounds, samt Bircevic og Guduric med hhv. 12 og 10 point.

For Puerto Rico blev David Huertas topscorer med 11 point. Ingen andre spillere formåede at score dobbeltcifre.

Næste udfordring for serberne er Spanien, som senere i dag møder Italien. Denne kamp finder sted på søndag.

Køb dit NBA-gear her

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

More in FIBA World Cup