fbpx
Find os her

FIBA

Goran Dragic møder sine kolleger

Goran Dragic skal i aften op i mod sine NBA kollegaer, når Slovenien møder USA. For første gang i turneringen bliver USA formentlig presset en smule, af et godt spillende Slovensk mandskab. USA er dog fortsat kæmpe favoritter til videre avancement.

USA har haft et let VM indtil nu med 6 sejre, i kampe som de ikke har haft de store problemer med at vinde. Dem samme gør sig gældende for Slovenien, som bortset fra en svipser mod Litauen i gruppespillet, også har haft en fantastisk turnering.

I 1/16 dels finalen havde Slovenien problemer med Den Dominikanske Republik. Men her trådte brødrende Dragic for alvor i karakter, og kunne sikre en 10 pointssejr for Slovenerne.

For USAs vedkommende, var det Mexico der stod for skud. USA havde her også lidt problemer. Men med et hold fyldt at stjernespillere, så er det svært for modstanderne selvom USAs spil ikke lige kører. I den kamp var det James Harden og i særdeleshed Steph Curry der gik forrest.

Bookmakerne tror da også på USA med omkring 25 point, så stor bliver sejren dog næppe. Men en sejr til USA er nok ikke til at komme uden om. Zoran og Goran Dragic skal i hvert fald spille op til deres bedste, hvis Slovenien skal have bare en lille chance for en tæt kamp.

Du kan se kampen live kl. 21:00.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra FIBA