fbpx
Find os her

FIBA

FIBA åbner disciplinærsag mod Australien

Ikke nok med at de er blevet smidt ud af VM efter Emir Preldzic vanvittige trepointsscoring med 5 sekunder igen af kampen, har FIBA nu åbnet en disciplinærsag mod Australien.

FIBA har i dag, mandag offentliggjort at man åbner en disciplinærsag mod Australien efter at holdet på mærkværdigvis lod sig besejre 91-83 i den sidste kamp i gruppe D, mod Angola sidste torsdag.

Med nederlaget undgik Australien nemlig at skulle møde de regerende verdensmestre indtil en potentiel semifinale, og mange rystede på hovedet efter kampen.

Se også: The ”Trojka” from Downtown!

Nederlaget fik deusden den Slovenske stjerne til at rase på de sociale medier over at Australien kunne lade sig besejre på denne måde på trods af at de var videre i og med at slovenerne dermed var på kollisionskurs med USA, og understregede at FIBA burde agere, hvilket de nu har valgt at gøre.

Som vi skrev tidligere på ugen var Australien som sagt videre fra gruppespillet, og var sågar også foran i kampen mod Angola. Men pludseligt lod de føringen glippe og Angola tog over. For dem der så kampen var det tydeligt at noget ikke stemte overens, og heldigvis griber FIBA nu ind i sagen.

Læs også: Emir Preldzic sender Tyrkiet videre til kvartfinalen

(FIBA.com)

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra FIBA