fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Tysk sejr var en gave for Bakken Bears

Selvom Benfica var langt foran ved pausen, så endte opgøret mod Medi Bayreuth med en tysk sejr. Et resultat der var en sand gave for Bakken Bears.

Foto: Fiba.com

Inden femte runde i FIBA Europe Cup var skrækscenariet, udover et nederlag til Bakken Bears, at Benfica slog tyske Medi Bayreuth med over 22 point. Det havde gjort det nødvendigt for Bakken Bears at skulle slå Benfica i sidste runde med mindst 17 point.

I stedet gav tyskerne en solid håndsrækning til de nordiske naboer, da de med en vanvidspræstation i anden halvleg ikke kun indhentede den føring, Benfica havde skabt på 16 point ved pausen. Nej, tyskerne udraderede de portugisiske værter og endte med at vinde kampen med 14 point, 91-77.

Dermed står Bakken Bears med noget bedre kort på hånden inden sidste runde, hvor modstanderen er netop Benfica. I en regulær finalekamp om at følge Bayreuth videre til kvartfinalerne, skal Bakken Bears nu “blot” vinde opgøret for at gå videre. Det er dog nemmere sagt end gjort. Benfica har allerede én gang i sæsonen slået Bjørnene.

Aarhus-mandskabet leverede selv en solid præstation og scorede over 100 point mod belgiske Charleroi, men til stiften.dk henvender den danske profil, Darko Jukic, sig mod publikum, der kan være den afgørende faktor:

“Det var en fed kulisse, og jeg håber, alle dem der var her i dag, kommer igen på onsdag. Det er sådan her, det burde være hver gang. Det har vi brug for, og jeg er glad for, vi kan skabe den slags her i Aarhus.”

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears