evn-dk
Fullcourt
7. feb 2018 - 21:27

Bakken Bears alene på 1. pladsen trods nederlag

Bakken Bears havde chancen for at sikre sig 1. pladsen i gruppespillet i Europe Cup. Det krævede en sejr over Ungarnske Szolnoki Olaj. Det formåede man ikke, men man endte alligevel med 1. pladsen.

Fiba.com

Bakken Bears skulle onsdag aften spille deres sidste kamp i Europe Cup’ens anden runde af gruppespillet. Inden aftenens kamp var aarhusianerne sikker på at gå videre til ottendedelsfinalerne, men rent kosmetisk kunne man sikre sig at lægge alene på 1. pladsen i puljen.

Dette krævede en sejr ude mod Ungarnske Szolnoki Olaj, men Bakken Bears endte med at få ørerne i maskinen, da man tabte med cifrene 91-68.

Det endte dog alligevel med, at Bakken Bears kunne tage 1. pladsen alene i gruppe K, da Bakken Bears’ konkurrent i toppen, Mornar Bar, som Aarhusianerne slog i sidste runde, også fik en lektion af hviderussiske Tsmoki-Minsk, der vandt med 84-45.

Bakken Bears var fint med i starten, men allerede i 2. periode trak hjemmeholdet afgørende fra. De danske gæster endte med kun at vinde sidste periode, og måtte se sig slået.

Topscorer blev Strahinja Milosevic (SZO) med 19 point, mens Tony Bishop (BAK) var mest scorende for gæsterne med 14 point.
Milosevic endte med en double-double, da han samtidig tog 10 rebounds. Darko Jukic tog 7 rebounds, hvilket var flest for gæsterne.

 

-

Seneste nyheder