fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken Bears er videre til anden runde i FIBA Europe Cup

Bakken Bears slog onsdag aften Kataja Basket med cifrene 85-82 og er derfor videre i FIBA Europe Cup.

Foto: FIBA Europe Cup

Bakken Bears, anført af amerikanske Ryan Evans, tog onsdag aften endnu en sejr i FIBA Europe Cup.

De forsvarende danske mestre indtog det finske basketballgulv vel vidende, at de med en sejr var sikret videre avancement i den europæiske turnering, som de har haft stor succes i de seneste par år.

Fra kampens start fulgtes de to hold ad, men Bakken satte i anden periode speederen i bund og kunne derfor se sig solidt i front ved halvegen. Bakken vandt anden periode med 16-31 og havde derfor en 14-points føring efter kampens første tyve minutter.

Bjørnebanden napper fjerde sejr i streg

Efter en sublim anden periode var det som om, at det var et andet Bakken-hold som kom ud til anden halvleg. Den 14-points føring, bjørnene havde anskaffet sig i første halvleg, var på ti minutter forkortet til en to-pointsføring. Kampen var derfor atter åben igen og den imponerende tredje periode, gav hjemmeholdet blod på tanden.

Fjerde periode var som forventet intens og tæt. For anden uge i træk steppede Bakken-spillerne op, når det gjaldt allermest. Ryan Evans og Adama Darboe satte begge to, to straffekast i kampens døende minutter, og Bakken kunne derfor tage hjem til Aarhus med en sejr i bagagen og en plads i FIBA Europe Cup´s anden runde.

Bakken Bears vandt kampen med cifrene 85-82. Kampens topscorer var Katajas Omar Calhoun med 25 point. Bakkens topscorer var Ryan Evans med 24 point.

Status på gruppe H

Andetsteds mødtes de to øvrige hold i gruppe H, Egis Kormend og Legia Warszawa. Bedst ud fra det opgør kom Kormend med en ti-pointssejr. Bakken og Kormend er derfor de to hold fra gruppe H som avancerer videre til anden runde i FIBA Europe Cup.

For at Bakken går hen og vinder gruppe H, skal de vinde mod Legia Warszawa i den sidste kamp i det indledende gruppespil. Dertil kan den samlede pointoptælling fordelt over samtlige seks kampe i det første gruppespil få betydning, hvis Egis Kormend ligeledes trækker sig sejrrigt ud af deres sidste kamp i gruppe H.

Bakken Bears spiller sidste kamp i det indledende gruppespil på hjemmebane mod polske Legia Warszawa onsdag d. 27 november kl. 18:30.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

19-årig skribent bosat i Aarhus. Jeg dækker både NBA og Basketligaen og kan ofte findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

More in Bakken Bears