fbpx
Connect with us

Bayern Munich

Zalgiris slog et hak Bayerns plade, hvor Olympiacos og Maccabi Tel Aviv led samme skæbne

Det spidser til i EuroLeague, hvor Bayern Münchens playoff drømme led et knæk, mens Olympiacos også skal holde tungen lige i munden i de resterende kampe.

BC Khimki 75 – 100 Real Madrid 

Med aftenens nederlag udspillede BC Khimki mere eller mindre deres chance for at gå videre fra gruppespillet, mens Real Madrid holder fast i håbet om en af top-to pladserne.

Hjemmeholdet var godt med i kampens indledning. Det var faktisk gæsterne, der var lidt på hælene. Som halvlegen skred langsomt frem, fik Real Madrid langt bedre fat, og ved pausen var de foran med 13 point.

Efter pausen fortsatte gæsterne deres overbevisende spil og holdt hjemmeholdet på 12 point, mens de selv scorede 19. Der var derfor ikke den store spænding inden sidste periode, som spanierne også vandt.

Topscorer blev gæsternes Fabian Causeur med 22 point, mens værternes Alexey Shved scorede 21 point.

Zalgiris Kaunas 85 – 79 Bayern München 

Med sejren til hjemmeholdet bliver det tyske mandskabs resterende kamp knald eller fald, hvor der skal sejre på bordet, hvis de skal videre fra gruppespillet.

Første periode var en lige affære, hvor de to hold fulgtes ad. Vi skulle dog ikke langt ind i anden periode, før hjemmeholdet havde bragt sig foran med ti. Ved pausen var føringen på 13 point.

Zalgiris fortsatte efter pausen, og inden sidste periode var der 16 point mellem de hold. Gæsterne gav dog ikke op, men selvom de vandt sidste periode med ti point, så var det ikke nok.

Topscorer var hjemmeholdets Marius Grigonis med 18 point, mend gæsternes Nihad Dedovic scorede 17 point.

Maccabi Fox Tel Aviv 71 – 79 Anadolu Efes Istanbul

Hjemmeholdet havde alle muligheder for at spille sig ind i top-8, men led et svidende nederlag trods en god start.

Tel Aviv kom hurtigt foran 8-2, og de var generelt bedst i første periode, som de vandt med fem point. Gæsterne kom dog bedre med inden pausen, hvor forspringet blev minimeret til to point.

Efter pausen fortsatte parløbet, hvor de to parter var helt lige inden sidste periode. Her var gæsterne stærkest, da de vandt perioden med hele otte point.

Topscorer blev hjemmeholdets Tarik Black med 18 point, mens gæsternes Vasilje Micic stod for 15 point.

AX Armani Exchange Olimpia Milan 66 – 57 Olympiacos 

Det blev en lavtscorende affære, da italienerne smed grus i maskineriet på det græske storholds drømme om videre deltagelse i EuroLeague. Trods nederlaget er de indtil videre stadig på ottendepladsen.

Tilskuerne i Milano blev vidner til en næsten grotesk svingende oplevelse. Første periode sad hjemmeholdet på, og udover at de vandt perioden med ni point, så holdt de Olympiacos på ti point. I anden periode holdt Milan Olympiacos på 13 point, men da de selv kun scorede absurd få point, fire af slagsen, så var stillingen lige ved pausen.

Efter pausen fandt Milan igen gearet fra første periode og bragte sig foran med ti point. Det formåede gæsterne ikke at svare igen på, så Milan tog en vigtig sejr i jagten på slutspillet, mens Olympiacos er afhængig af andre resultater, hvis de fortsat skal være på en slutspilsplads, når resten af runden er spillet.

Topscorer var værternes Mike James med 27 point, mens gæsternes topscorer, Nikola Milutinov, scorede halvt så mange point, da det blev til 13 af slagsen.

Herbalife Gran Canaria – Darussafaka Tekfen Istanbul

Ingen af de to hold havde andet end æten at spille for, men hjemmeholdet ville tydeligvis give deres fans god underholdning.

Det var godt nok gæsterne, der startede bedst. De vandt snævert første periode, men allerede ved pausen, var Gran Canaria foran med syv point.

Den stil fortsatte efter pausen, hvor bundholdet Darussafaka ikke fik et ben til jorden. Tredje periode blev vundet med af værterne med seks point, mens et 14-0 run i starten  fjerde periode slog de sidste søm i kisten.

Topscorer blev hjemmeholdets Marcus Ericsson med 16 point, mens gæsternes Kartal Ozmizrak blev noteret for 11 point.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bayern Munich