fbpx
Connect with us

EuroLeague

VIDEO: Højdepunkter fra årets Euroleague finale

Finalen i Euroleague blev noget af en omgang for Real Madrid, der i en lang periode af kampen sad i førings-sædet, før de forsvarende mestre fra Olympiacos halede indenom, og gav dem en lærestreg for livet. Olympiacos Piraeus vandt finalen for andet år i træk, nærmest på samme måde som sidste år, hvor de også lavede et fantastisk comeback i slutningen af kampen mod CSKA Moscow, for til sidst at kunne løfte trofæet.

Læs også: Rudy Fernandez og Felipe Reyes missede fornem rekord

Olympiacos leverede søndag aften i finalen ligeledes et fantastisk comeback, da de efter at have blevet ydmyget i første periode af Real Madrid 27-10 kom tilbage, og vandt trofæet efter en sejr på 100-88.

Højdepunkter fra årets Euroleague finale:

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in EuroLeague