fbpx
Connect with us

EuroLeague

Veteranen Spanoulis fortsætter ufortrødent med at imponere

Trods sine 37 årige er Vassilis Spanoulis fortsat en af de helt store profiler i EuroLeague.

Foto: Arkivfoto

Han debuterede i EuroLeague i 2005 for ærkerivalerne Panathinaikos, inden han i 2010 skiftede den grønne dragt ud med Olympiacos rød-hvide bolsjestribede trøjer. Siden er det blevet til 10 sæsoner for Olympiacos og i alt 14 sæsoner i EuroLeague. Den tidligere græske landsholdsguard har vundet EuroLeague titlen tre gange og været udnævnt til Finals MVP tre gange.

For mange ville 37 år være nok til langsomt at drosle karrieren ned, men Spanoulis har igen i år været en sand fornøjelse. Han fortsætter med at imponere og slå rekorder. Senest i udebanenederlaget til Zenit St. Petersborg blev Spanoulis den ældste spiller i EuroLeagues historie til at score over 30 point.

Spanoulis scorede 31 point i opgøret mod det russiske mandskab. Han skød 5/5 fra feltet, 5/7 fra distancen og lavede der udover syv assist, tog en rebound og lavede et steal. Spanoulis snitter 11,3 point og 4,7 assist for sæsonen.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in EuroLeague