fbpx
Find os her

Det spanske mandskab Unicaja Malaga kan i aften udløse et større drama om de sidste kvartfinalepladser i EuroLeague, med kun fire kampe tilbage i grundspillet.

CSKA Moscow, Fenerbahce og Olympiacos er som de eneste tre hold 100% sikre på en plads i kvartfinalen i EuroLeague.

Real Madrid på fjerdepladsen ligger ligeledes lunt til at gå videre, imens der er et stort spørgsmålstegn ved resten af klubberne i toppen, og midten af tabellen.

I aften kan denne spændingen tages til nye højder når Unicaja møder Panathinaikos.

Flere hold i spil til kvartfinalen.

Det er kun de øverste otte hold på tabellen i grundspillet som går videre til kvartfinalen i EuroLeague.

Spanierne fra Unicaja Malaga ligger i øjeblikket på en 11. plads på tabellen med 10 sejre og 15 nederlag, og møder Panathinaikos på 7. pladsen med 14 sejre og 11 nederlag.

Mellem de to hold befinder sig Crvena Zvezda på tiendepladsen (11-15), Maccabi Tel Aviv på niendepladsen (13-13), Baskonia på ottendepladsen (13-13), Zalgiris på sjettepladsen (15-11), og BC Khimki på femtepladsen (15-11).

En ting som alle klubberne har tilfælles er at de ALLE stadigvæk er i spil til at gå videre til kvartfinalen.

Unicaja kan intensivere dramaet

Resultaterne fra gårsdagens kampe skabte allerede masser af drama om kampen om kvartfinalepladserne.

Crvena Zvezda leverede en stor sejr over Valencia (106-90) hvilket stadigvæk giver serberne håb om en plads mellem de otte bedste.

Lidt højere på tabellen tabte Maccabi Tel Aviv en vital kamp til BC Khimki. Dette resulterede at israelerne faldt en enkelt plads, imens Khimki rykkede to pladser op. Dette skete også på baggrund af at Baskonia samme aften vandt et vigtigt opgør mod Zalgiris.

I aften kan Unicaja Malaga så intensivere spændingen, hvis de går hen og slår Panathinaikos.

En spansk sejr ville åbne døren yderligere for de klubber der ligger og kæmper om pladserne. Spanierne ville samtidigt stadigvæk være med i ræset om kvartfinalerne, sammen med de øvrige 6 klubber, med blot fire runder tilbage af grundspillet.

Nogle af klubberne har selvfølgeligt en større chance end andre til at snuppe en af de gyldne pladser, eftersom programmet er nemmere. Faktum er dog at vi kan se frem til en dramatisk afslutning på grundspillet.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra EuroLeague