fbpx
Connect with us

Armani Milano

Turbulente Nunnaly skal finde ro i Milano

De seneste måneder har bragt mange spekulationer om James Nunnally fremtid, men nu burde der være styr på fremtiden – i hvert fald indtil 19/20-sæsonen er slut.

Foto: Fenerbahce.org

Efter to succesfulde sæsoner hos Fenerbahce, der gav to mesterskaber, en EuroLeague-titel og yderligere en finaleplads i EuroLeague, valgte James Nunnally i sommers at tage chancen ved at skifte til Minnesota Timberwolves. Nunnally har tidligere spillet i NBA for Phoenix Suns uden nævneværdig succes.

Det blev til 13 kampe, fem minutter og 2,1 point i snit for Wolves, inden de waivede ham. Efterfølgende samlede Houston Rockets ham op på en tidages kontrakt. Den blev afbrudt midtvejs efter blot to kampe som et led af, at Rockets skulle waive Carmelo Anthony og et NBA-kontor, der var lukket på MLK-dag.

Nu har James Nunnally skrevet under på en kontrakt med EuroLeague-mandskabet AX Armani Exchange Olimpia Milan for den næste halvanden sæson. Han er yderst velkendt i den italienske liga, hvor han tilbage i 15/16-sæsonen blev MVP, da han spillede for Scandone Avellino.

Køb dit NBA-gear her

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Armani Milano