fbpx
Connect with us

EuroLeague

Tre ud af tre til Olympiacos i Top 16

Olympiacos fik deres 3 sejr ud af 3 mulige i TOP 16 da de vandt topkampen ude over Fenerbahce i Istanbul med 72-68.

I en kamp hvor begge hold adskillige gang skiftedes til at føre, endte med en sejr til grækerne da Spanoulis i de sidste sekunder af kampen afgjorde kampen til Olympiacos’s fordel med en trepointsscoring. Det var et vaskeægte topopgør, med en masse intensitet.

Spanoulis havde 16 point 5 rebounds og 6 assist og var i særdelshed skyld i at grækerne stadigvæk er ubesejret i TOP 16. Tyrkernes bedste var Andrew Goudelock der havde 23 point(5-11 bag trepointslinjen). For Fenerbahce var dette det andet nederlag i TOP 16, efter man i sidste runde besejrede Nizhny.

Næste runde tager Olympiacos hjemme imod spanske Caja Laboral, mens Fenerbahce drager til Spanien hvor Unicaja venter.

Rundens MVP – TOP16 3.runde – (Nando De Colo – CSKA Moskva)

Franske Nando De Colo havde størst indflydelse i hans hold’s 78-68 sejr ude over Anadolu Efes. De Colo havde 22 point, hvilket samtidigt også var det højeste antal point i en Euroleague kamp for hans vedkommen. Derudover skød han 12/13 bag straffekastlinjen, havde 7 rebounds, 4 assist, trak 12 fejl, og havde en index-rating på 34, hvilket altså var nok til rundens højeste.

TOP16 – rundens TOP10

(Foto: Ivica Veselinovic)

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in EuroLeague