fbpx
Connect with us

EuroLeague

Træner forlader Euroleague mestrene

Fredag annoncerede træneren for de nykårede Euroleague mestre Olympiacos Dusan Ivkovic at han ikke længere ville være at finde i europæisk klubbasket, men at han stadigvæk fortsætter som landsholdtræner for Serbien.

I sommeren 2010 overtog Dusan Ivkovic Olympiacos for anden gang i karrieren, hvor han i første sæson vandt den græske pokalturnering, mens han i år som bekendt førte Olympiacos til titlen som Europas bedste basketballhold.

Dusan Ivkovic, 68 år, har i hans trænerkarriere vundet adskillige titler både i klub og landsholdsammenhæng. Han har trænet klubber som Partizan Beograd, PAOK, CSKA Moskva, AEK Athen, Dynamo  Moskva, og ikke mindst Olympiacos som det eneste hold han har vundet 2 Euroleague titler med.

Dermed mister Athen den anden af to af de største trænernavne i Europa, da Olympiacos’s rivaler fra Panathinaikos tidligere på ugen også meddelte at deres legendariske træner Zeljko Obradovic forlader klubben. Obradovic er den mest vindende træner nogensinde i Europa, hvor han bl.a har været med til at løfte Euroleague trofæet hele 8 gange.

Det vides endnu ikke hvor Obradovic fortsætter trænerkarrieren, mens Ivkovic som tidligere nævnt kommer til at forsætte som landsholdstræner for Serbien.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in EuroLeague