fbpx
Connect with us

Bayern Munich

Topopgør endte med russisk sejr, Bayern München holdt liv i drømmen mod Barcelona

Foto: Arkivfoto

CSKA Moskva 70 – 68 Fenerbahce 

Det var de to tophold, der mødtes i Moskva. Gæsterne kunne sikre sig førstepladsen, mens det for hjemmeholdet gjaldt om at holde Real Madrid bag sig.

Der blev ikke scoret synderligt mange point, til gengæld blev det lige så intenst, som håbet. Gæsterne startede bedst og vandt første periode med fire point, men inden pausen havde hjemmeholdet ændret det til en føring på et point til dem.

Begge hold havde svært ved at score efter pausen, men CSKA Moskva var en anelse bedre. De kunne dog ikke skabe et større forspring, men var foran med fire point inden sidste periode. Her var kampen helt lige flere gange, men til syvende og sidst var russerne skarpest.

Gæsternes Nikola Kalinuc var mest scorende med 17 point, mens værternes Will Clyburn scorede 16 point.

Budocnost 84 – 91 Anadolu Efes Istanbul 

Mens hjemmeholdet kun havde æren at spille for, så kunne gæsterne så godt som sikre sig fjerdepladsen med en sejr, hvis Barcelona samtidig tabte i München .

Gæsterne lagde godt fra land. Første periode vandt de med hele otte point, 27-19. Anden periode fortsatte i samme stil, og ved pausen var Efes foran med 13 point.

Budocnost fik bedre fodfæste i tredjeperiode og opnåede at holde gæsterne på 18 point. Desværre blev det også kun til 18 for Budocnost, så selvom de vandt sidste periode med seks point, så var hjemmeholdet aldrig i nærheden af sejren.

Gæsternes Vasilje Micic blev topscorer med 18 point, mens det blev til 17 point for værternes Edwin Jackson.

Bayern München 73 – 71 Barcelona 

Bayern München kunne fortsat holde liv i drømmen om en slutspilsplads, mens Barcelona skulle prøve at hænge på Efes på fjerdepladsen.

Det startede godt for gæsterne. Hjemmeholdet hang fint i, så Barcelona kunne ikke skabe et større forspring, men de vandt første halvleg med fire point.

Også tredje periode endte med en kneben sejr på tre point til Barcelona, som derfor havde vundet de første tre perioder. Men Bayern München kom igen og vandt sidste periode med ni point. Dermed kom den livsnødvendige sejr i hus, trods spansk dominans i 75% af kampen.

Hjemmeholdets Petteri Kopponen og Devin Booker delte topscorerværdigheden med 14 point, mens gæsternes Thomas Heurtel og Ante Tomic scorede 13 point.

Herbalife Gran Canaria 90 – 67 Olympiacos 

Hjemmeholdet havde intet at spille for, mens gæsterne skulle bruge en sejr for at nå en af slutspilspladserne. Det endte dog med et chokerende stort nederlag til Olympiacos.

Gran Canaria lagde ud med et 9-0 run, og spanierne endte med at være foran fra start til slut. Efter første periode var hjemmeholdet foran med tre point, mens det forspring var udvidet til ti point ved pausen.

Gran Canaria fortsatte i samme stil efter pausen. Tredje periode blev vundet med 13 point, så kampen var reelt afgjort inden sidste periode. Her fik gæsterne delvist oprejsning, da perioden endte uafgjort.

Svenske Marcus Ericsson scorede 24 point for Gran Canaria. Det var nok til at blive topscorer. Mest scorende for Olympiacos var Briante Weber med 13 point.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Bayern Munich