fbpx
Connect with us

EuroLeague

Tidligere NBA-spiller tilslutter sig tophold i Israel

Fra Kina til Tel Aviv. Det er næste destination for den tidligere NBA-spiller, Quincy Acy, som skal spille i Israels bedste liga den kommende sæson.

Foto: Arkiv

Maccabi Tel Aviv er forsvarende mestre i Israels bedste liga ISBL-Israeli Basketball Super League-, men trods den nationale succes, var det en skuffende europæisk rejse i EuroLeague, hvor de allerede røg ud i grundspillet.

Nu har de styrket powerforward positionen med Quincy Acy på 201 centimeter, som er energisk, eksplosiv og atletisk på banen, og stærk omkring kurven. Derudover har han et stabilt trepointsskud, som gør han skaber plads i feltet.

Den 28-amerikaner har ikke hvilet på laurbærene i 2019. Indtil videre har han formået at spille på tre forskellige hold, og nu sit fjerde. I januar skrev han konktrakt med Phoenix Suns på 20 dage, og spillede dernæst for Texas Legends i NBAs D-leauge. I Marts skrev han så under med det kinesiske hold, Shenzhen Leopards.

Det har været korte ophold i de forskellige klubber, i Legends spillede han tre kampe, men snittede flotte 21 point og 7.7 rebounds. Han snittede kun 1.7 point for Suns. For Leopards spillede han blot én kamp, eftersom han blev afløst af en anden på positionen. I den kamp scorede han 11 point.

Det er svingende statistikker, men Tel Aviv er ikke svingende i deres overvejelser med Quinzy Acy på holdkortet. De har foreløbigt skrevet en kontrakt på et år.

 

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in EuroLeague