fbpx
Connect with us

EuroLeague

Tel Aviv tilknytter Hunter

Den tidligere Real Madrid-, Olympiacos- og CSKA Moskva profil, Othello Hunter, skifter til israelske Maccabi Fox Tel Aviv.

Foto: Arkivfoto

Den 33 årige libanesiske forward med syv NBA-kampe på cv’et har været en del af den europæiske elite siden skiftet til italienske Montepaschi Siena i 2013. I den kommende sæson skal han spille EuroLeague for den femte klub.

De israelske mestre Maccabi Fox Tel Aviv har tilknyttet Hunter. EuroLeague-mestrene fra 2014 skuffede i sidste sæson med en tiendeplads, der betød, at Tel Aviv ikke deltog i slutspillet. Det skal Hunter med sin erfaring være med til at ændre på.

Siden opholdet hos Siena er det blevet til 166 kampe i EuroLeague, så det er en rutineret herre, der kommer til den israelske storby.

Hunter har fire gange deltaget i Final Four. Det blev i sidste sæson til hans første EuroLeague-titel, da CSKA Moskva slog Anadolu Efes Istanbul i dette års finale.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in EuroLeague