fbpx
Find os her

EuroLeague

Spanoulis og Papanikolaou forlænger, Nigel Williams-Goss ny mand i Olympiacos

Den ombejlede Nigel Williams-Goss bliver ny mand i den rød-hvide trøje til næste sæson i den græske storklub Olympiacos, hvor han kan se frem til en sæson i EuroLeague.

Foto: Partizan

Efter at legenden Vasillis Spanoulis satte sin underskrift på en forlængelse tidligere på ugen, og det samme med Kostas Papanikolou, har Olympiacos nu også sikret sig årets første forstærkning.

Navnet er Nigel Williams-Goss. Den amerikanske guard er 23 år gammel og spillede sidste år en fantastisk sæson for den serbiske storklub Partizan Beograd.

I Partizan-trøjen vandt han blandt andet den serbiske pokalturnering, hvor han blev kåret til MVP. I finalen leverede han 23 point, 7 assists og 3 rebounds.

I ni kampe i EuroCuppen i sidste sæson snittede Williams-Goss 17 point, 2,8 rebounds, 6,7 assists og 1,6 steals pr. kamp for Partizan.

Williams-Goss var højt på ønskelisten hos den nye cheftræner David Blatt, og ønsket blev opfyldt. Amerikaneren havde udover interesse fra Olympiacos også tilbud fra Zalgiris og Baskonia.

Williams-Goss har sat sin underskrift på en to-årig kontrakt med det græske storhold.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra EuroLeague