fbpx
Connect with us

EuroLeague

Snæver sejr til Tel Aviv, russisk succes i Montenegro

Maccabi Fox Tel Aviv hev en smal sejr hjem over Olympiacos, der efterhånden har tabt forbindelsen til top-4, mens det også blev til sejr for BC Khimki, FC Barcelona og Anadolu Efes.

Foto: bckhimki.ru

FC Barcelona 78 – 72 Zalgiris Kaunas

Det blev en smal sejr for hjemmeholdet på 78-72. Værterne lagde bedst ud og havde skaffet sig en god position med en føring på syv point ved pausen. Den føring gjorde gæsteren kål på ved at vinde tredje periode med 24-15. Derfor var der pres på Barcelona inden sidste periode. Det var dog Kaunas, der endte med at gå helt i stå. Med kun fire point på knap syv minutter, fik Barcelona vendt et truende nederlag til sejr.

Topscorer blev gæsternes Arturas Milaknis med 17 point, mens Barcelonas mest scorende spiller var Adam Hanga med 14 point.

Maccabi Fox Tel Aviv 65 – 64 Olympiacos Piraeus

Selvom Olympiacos vandt tre ud af fire perioder, så måtte det græske storhold rejse hjem med et knebent nederlag på 64-65. Især de første to periode var lavtscorende affærer, hvor udeholdet vandt med 16-14 og 13-12. Tel Aviv svarede stærkt igen efter pausen, hvor de inden sidste periode havde taget føringen på tre point. Det blev en nervepirrende fjerde periode, hvor hjemmeholdet var dygtige nok til at holde et godt kæmpende Olympiacos-hold bag sig lige ind til 14 sekunder før tid. Her lykkedes det gæsterne at bringe sig foran 64-63, inden Scottie Wilbekin afgjorde kampen til 65-64 med en scoring fire sekunder før tid.

Topscorer blev hjemmeholdets Tarik Black med 19 point efterfulgt at Wilbekin med 17 point. For Olympiacos scorede både Nigel Williams-Goss og Nikola Milutinov 16 point.

Budocnost Vodgoria 90 – 98 BC Khimki 

Der var gang i scoringerne for begge hold, men det endte med en sejr på 98-90 for gæsterne BC Khimki. Det var gæsterne, der lagde bedst ud, men hjemmeholdet Budocnost var klar til at give deres fans en sejr. Ved pausen havde montenegrinerne bragt sig foran med et enkelt point. Værterne fortsatte med at dominere efter pausen, men et 9-2 run i slutningen af tredje periode gav Khimki føringen. Den havde de succes med at holde ved også at vinde sidste periode.

Topscorer blev gæsterne Jordan Mickey med hele 25 point på kun 19 minutter. Mest scorende for Budocnost var Norris Cole, der scorede 20 point. Derudover blev det med 11 assist til en double-double.

Anadolu Efes Istanbul 93 – 74 Herbalife Gran Canaria

Ved pausen lignede det bestemt ikke, at Anadolu Efes skulle vinde stort, men ikke desto mindre kunne de sende Gran Canaria hjem med et nederlag på 93-74. Hjemmeholdet vandt godt nok første periode med syv point, men kort inde i anden periode kom gæsterne med et 10-0 run, der rystede hjemmeholdet. Spanierne havde en smal føring på tre point ved pausen. Efter pausen havde gæsterne svært ved at score, mens værterne satte tempoet op. De to sidste perioder blev vundet med henholdsvis 26-14 og 24-14.

Topscorer blev Efes’ Krunoslav Simon med 25 point. Han skød 3/3 fra toeren og 5/6 fra treeren. Mest scorende for gæsterne var Clevin Hannah med 16 point.

Se stillingen i EuroLeague her.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in EuroLeague