fbpx
Find os her

Spanien, NBA, Spanien, NBA, Rusland. Den lille spanske troldmand, Sergio Rodriguez, har været vidt omkring i sin karriere.

I denne sæson har den 31-årige guard spillet en fantastisk sæson for CSKA Moscow i EuroLeague. I sommers kom han som erstatning for Miloš Teodosić, og han glæder sig til endnu engang at spille med ved Final Four.

Hør hvad han havde at sige til Fullcourt omkring, hvad den største udfordring har været for CSKA Moscow i denne sæson, hvordan det bliver at stå overfor sine gamle holdkammarater i semifinalen, og hvordan de skal stoppe Luka Dončić.

Du kan læse mere om kampen mellem CSKA Moscow og Real Madrid ved at klikke her. Du kan også se flere interviews med bla. andet Sarunas Jasikevicius, Gigi Datome og franske Axel Toupane ved at klikke her.

Hvis du vil høre endnu mere om europas bedste klubturnering kan du også lytte til vores EuroLeague Podcast, hvor vi kommer hele vejen rundt om turneringen og ikke mindst de fire Final Four hold.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra EuroLeague