fbpx
Find os her

Zalgiris’ cheftræner, den legendariske Sarunas Jasikevicius bliver formentlig kåret til årets træner i EuroLeague, efter en fantastisk sæson, hvor han har ført den litauiske storklub tilbage til Final Four for første gang i næsten 20 år.

Jasikevicius har som spiller stået flere gange ved Final Four, og har sågar også vundet turneringen flere gange. I dag står han som træner, hvilket bliver en ny udfordring, som han kalder ”En ny begyndelse”.

Læs meget mere om kampen mellem Fenerbahce og Zalgiris ved at klikke her. Hvis du vil høre endnu mere om europas bedste klubturnering kan du også lytte til vores EuroLeague Podcast, hvor vi kommer hele vejen rundt om turneringen og ikke mindst de fire Final Four hold.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra EuroLeague