fbpx
Connect with us

Giannakopoulos til Bertomeu: ”Det eneste jeg har at sige til dig er FU-K You”. Dette var beskeden til EuroLeague-præsidenten for få dage siden på hans instagram profil.

Dimitris Giannakopoulos besidder det grønne DNA. Han ER Panathinaikos, og navnet Giannakopoulos er indbegrebet af klubben, som har været ejet af familien i årevis.

Problemet er dog bare at intensiteten mellem ham og EuroLeague i disse dage, stiger mere og mere, efter hans fortsatte kontroversielle udtalelser de seneste 12 måneder.

Onsdag aften mødtes Panathinaikos ejer Dimitris Giannakopoulos og FIBA’s Patrick Baumann derfor til et møde. Dette skete for at undersøge muligheden nærmere, for at den græske storklub kan spille i Europas tredje bedste klubturnering, Basketball Champions League, til næste sæson.

Ingen beslutning blev dog taget den aften af den græske ejer, og alle muligheder er derfor stadigvæk åbne for næste sæson.

Du kan klikke her for at læse mere om hvad vores ekspert mener om hele situationen og et eventuelt PAO-exit fra EuroLeague.

EuroLeague og klubberne indleder juridisk procedure

Ti EuroLeague klubber har i mellemtiden fordømt Dimitris Giannakopoulos handlinger de sidste par måneder, hvilket ikke ligefrem gør situationen nemmere mellem de to parter.

Sammen med ligaens præsident og CEO Jordi Bertomeu, har de ti A-licens klubber sendt en officielt brev til Panathinaikos og dens ejer.

Sidst men ikke mindst er de gået igang med et juridisk procedure imod Giannakopoulos, og hans handlinger, som i følge dem strider i mod turneringens etiske regler.

Giannakopoulos har ejet klubben siden 2012, og har ingen intentioner om at sælge klubben. Han har samtidigt fansenes fulde opbakning.

Panathinaikos formåede for nyligt ikke at kvalificere sig videre til Final Four i Beograd, på trods af en fantastisk sæson. Den græske storklub tabte sammenlagt 3-1 til Real Madrid i kvartfinalen, og skal nu kun fokusere på den hjemlige liga.

Du kan læse mere om Panathinaikos-exit i kvartfinalen i EuroLeague ved at klikke her.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

More in Basketball Champions League