fbpx
Connect with us

Alba Berlin

Russiske EuroLeague debutanter henter Gustavo Ayon

Den aldrende Gustavo Ayon skal prøve kræfter med den russiske liga efter sit overraskende skifte til Zenit St. Petersborg.

Foto: Real Madrid

Russiske Zenit St. Petersborg gør klar til at byde de to giganter fra hovedstaden, CSKA Moskva og BC Khimki, op til dans.

Klubben har til den kommende sæson fået et wildcard til EuroLeague, og er så småt ved at sammensætte et slagkraftigt hold.

Tidligere i opstarten har de hentet Iffe Lundbergs holdkammerat fra Manresa tiden, Alex Renfroe. Renfroe har blandt andet også spillet for Bayern München, Barcelona og Alba Berlin.

Nu har klubben så præsenteret en Real Madrid veteran, den 34 årige Gustavo Ayon. Den 207 centimeter høje mexicanske landsholdsspiller har spillet de seneste fem sæsoner for Kongeklubben. I den tid blev det til fire mesterskaber og to EuroLeague titler som de største blandt utallige meritter.

Ayons bedste sæson, hvis man kigger på stats, var i sæsonen 2015/16. Her snittede han 10,9 point og 6,2 rebound i 42 ligakampe, mens 27 EuroLeague kampe hav 11,6 point og 7,9 rebound.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Alba Berlin